Läppkorrigering!


Denna kund kom till oss efter en misslyckad behandling hos en annan linergist.
Detta är vad som händer om man pigmenterar allt för kalla färger. Rosa, burgunderröd m.fl. är svårhanterliga om man inte kan sin färglära, och just färglära är något vi lägger stor vikt vid på våra kurser.
Blåtoner är ingen lek att få bort och kräver mycket jobb, och det behövs flera behandlingar för att få den i schack. Här har vi använt oss av en korrigeringsfärg för att neutralisera blåtonen. Det är givetvis inte denna färgen som kommer att bli slutresultatet, men den behövs som antagonist till det blåa.
Inom 10 dagar har färgen reducerats med 40-60%, och vi kan då få en fingervisning om vad vi måste göra vid nästa behandling.

To be continued...!

Allt för hälsan mässan avklarad

Nu har man landat efter en hektisk men ack så rolig helg.
Jag och Sandra var på plats och demonstrerade permanent make up (PMU) jag pratade och hon tatuerade - a perfect match! Då fick Sandra jobba ostört och jag kunde svara på alla nyfikna människors frågor.Här är Sandra i montern som vi delade med vår samarbetspartner Laneche.


Vi lottade ut en eyelinerpigmentering till ett värde av 3.900 kr på våran facebooksida, och här förbereder sig Sandra för att ta emot den lyckliga vinnaren!


Glöm inte att det kommer fler tävlingar! Gå in och "gilla" SOL Permanent Make Up/Sverige för att ta del av kommande tävlingar och workshops.


Såhär såg vår klient ut före pigmentering.Montern fylldes snabbt av intresserade människor, och jag pratade konstant i över 1 h för att kunna besvara alla frågor. Fantastiskt roligt!
Och såhär ser hon efter behandling! Området är något svullet, men detta försvinner efter ett par timmar.

Allt för hälsan

Ni har väl inte missat att vi kommer till Allt för hälsan mässan på lördag?
Vi demonstrerar permanent make up, pratar om våra kommande linergistkurser OCH lottar ut en eyelinertatuering till ett värde av 3900 kr! Behandlingen får du på plats!
Sök på "Cosmetink" på Facebook och delta i tävlingen!

Vi ses!

RSS 2.0