Permanent make up för män? Javisst!

Jag har tidigare visat er en man som fick en "punkteyeliner" (inte som vanlig eyeliner utan för att mer förstärka ögonfransarna) men det finns andra områden att använda sig på också!
Män och make up har länge varit tabu, något som är lite synd. Dock så är vitsen med permanent make up att det inte ska "synas" utan att det endast ska förstärka dina egna konturer och färger.
Ett ypperligt exempel är denne man, han ville ha lite fylligare och mer markerade ögonbryn.
Såhär såg han ut före behandling.


Och så här ser han ut efter första behandling. Klarar du att se vad som är äkta strån och vad som är tatuerat med stråteknik, ja då är det bara att gratulera!

Kurser i Permanent make up 2012

Bor det en liten konstnär inom dig?
Har du sinne för stil och symmetri?
Vill du hjälpa andra till en enklare vardag?
Då kan detta vara kursen för dig!

Vår huvudlärare Solvår Hegge är störst inom sitt yrke i Norge och har arbetat med detta i snart 10 år.
Hon har stor erfarenhet av olika tekniker inom permanent make up och medicinsk tatuering.
Mer om henne kan du läsa här

Vi använder oss av världens största distributör av permanent make up tillbehör amiea och är alltid uppdaterade med det senaste inom yrket.
Grundkursen är i 1 vecka, räkna med intensiva och roliga dagar!

Kursdatum för 2012 är 20-24 januari och 23-27 april.
Kursorter är Stockholm och Göteborg.
Begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller!

För prisinformation och andra frågor kontakta solvår på solhegge@hotmail.com


Stråteknik

Som linergist är det viktigt att man håller sig uppdaterad i sitt yrke, och Solvår Hegge, vår huvudlärare, håller i ett flertal påbyggnadskurser, bland annat i den fantastiska stråtekniken.
Jag låter linergist Sandra Edlund berätta om hur det var när hon gick kursen, klicka här!


Tjock eller tunn eyeliner?

Idèn bakom permanent make up är att det ska se naturligt ut, och förstärka dina egna färger och former.
Vi rekommenderar därför en väldigt tunn eyeliner för att sammanlänka ögonfransarna, och så får klienten själv göra eyelinern med markant för en fest make up.
Men, smaken är som baken som det heter, så om klienten absolut vill ha en fyllig eyeliner så ordnar vi naturligtvis det.


Tunn eyeliner som kommer att se smashing ut med lite mascara på!En mer fyllig variant. Båda behandlingarna är utförda av huvudlärare Solvår Hegge.

Vi utökar igen!

Nyligen berättade jag om att vi kommer att husera på Ellipseklinikken i Göteborg från och med i höst, men nu har vi även ett samarbete med en helt nyöppnad salong i Stockholm som heter Vanity Studios.

Det är en salong som utrustats för fullt och startar ett koncept för den som vill uppleva full service i samband med lyx, allt från hår och naglar till permanent make up kan du unna dig på Vanity Studios. Personer med rätt inriktning på service och kunskap är noga utvalda för att få jobba där och vi är otroligt stolta över att Sandra från Cosmetink blir en del av deras crew!


RSS 2.0