En kunds upplevelse av en behandling hos oss

Det är alltid roligt att få höra hur kunderna upplever sin behandling hos oss, samtidigt som det kan ge dig som aldrig fått permanent make up en inblick i hur det känns och upplevs.

Här är utdrag ur en av Sandras kunders blogg;

Nu är den klar, min eyeliner. Jag var nyss hos Sandra på CosmetInk Permanent Make Up för tredje gången och fick min andra och därmed sista refill. Om ungefär en vecka, när sårskorporna har försvunnit, kan jag alltså se det slutgiltiga resultatet. Ni skulle bara veta hur skönt det är med permanent make up, speciellt nu på sommaren. Alla tjejer borde ha en! Perfekt när man ska sola och bada och inte vill se ut som ett spöke, när man tränar och svettas mycket, om man kanske inte har orken att sminka sig till vardags eller till exempel ser dåligt och därför har svårt att få det snyggt på egen hand. Det passar verkligen alla. Jag älskar det! 

Jag tänkte att jag skulle försöka beskriva hur det känns när tatueringen görs, men det är inte det lättaste. Det är en mycket tunnare nål än vid vanlig tatuering och man går inte så djupt så det blöder inte ens något. Självklart är det lite läskigt första gången eftersom det är så nära ögat och man förväntar sig att det ska göra jätteont. Som tur är så gör det inte ens i närheten av så ont som man kan tänka sig. Det kittlar väldigt mycket och känns som att ögonlocket skulle vilja vända sig ut och in. Just det tyckte jag var lite obehagligt första gången och då ryckte det väldigt mycket i ögonen och de rann som bara den. Sandra har dock ett riktigt järngrepp så det är ingen fara och tatueringen blir inte ojämn även fast det känns så.

De två sista gångerna har det knappt ryckt något alls. Nu vet jag ju hur det känns och jag vet att om jag biter ihop tänderna och tar ett djupt andetag medan hon håller på och sedan andas ut när hon pausar så känns det knappt alls. Ibland kan jag till och med tycka att det är lite skönt, fast på ett underligt sätt. Ont fast skönt samtidigt. Det låter heltokigt men precis så är det.
Man gör så att man först gör det första ögat, sedan andra, första, andra, första, andra. Alltså tre omgångar på varje och den här gången tog vi ingen bedövning på andra omgången, och det var ändå uthärdligt, så då kanske det är lättare att förstå att det inte är så farligt. 

Nu när jag varit där tre månader i rad så känns det lite konstigt att det är klart. Tror nästan jag kommer sakna det lite. Ögonbryn ramar in ansiktet

Du kanske inte har tänkt på det, men ögonbryn har inte bara en praktisk funktion att skydda ögat, men även en estetisk funktion, och ramar in ansiktet!
Titta på denna tjej, som har fått behandling hos oss.
Före:Efter:En helt ny tjej!

Kommer ni ihåg den här tjejen? Hon som hade fått inpigmenterat orange ögonbryn?Såhär ser hon ut idag, efter 3 behandlingar;

Med andra ord, en helt ny tjej!
Röda ögonbryn är aldrig en enkel sak, men Sandra på Cosmetink fixade det, tack vare bra produkter och bra kunskap!


Den här klienten var så nöjd att hon slog till på en eyelinerbehandling när hon ändå var igång!
När det gäller all vår pigmentering så reduceras färgen med 40-60% i löpet av 10 dagar, så vi hoppas på att hon skickar in "efter" bilder till oss också!
PMU är alltid givande, men extra roligt när man kan hjälpa någon som har slitit ont länge!
Kom ihåg att alltid göra en "background check up" innan du bokar en tid hos en linergist, så slipper du fadäser som denna tjejen blev utsatt för innan hon kom till oss!


RSS 2.0