Fylligare ögonbryn? Inga problem!

Fördelen med att det ingår 3 behandlingar i priset är att man kan justera efter kundens önskemål vid varje tillfälle.
Den här tjejen har fått 1 behandling hos oss, och ville ha ögonbrynen väldigt tunna.


Som ny kund inom permanent make up är man ofta lite försiktig, vilket vi tycker är väldigt bra, för det ingår som sagt 3 behandlingar i priset, och det går alltid att göra en pigmentering skarpare/mörkare/fylligare, men det är betydligt svårare att göra tvärt om!

När hon nu kom till sin andra behandling ville hon ha lite fylligare ögonbryn, något som pesonligen glädjer mig och våra linergister, då ögonbrynen ska rama in hela ansiktet. Men allt med måtta förstås!


Här är resultatet efter andra behandlingen. Färgen reduceras med 40-60% i löpet av 10 dagar.
Ska bli spännande och se vad hon säger när hon kommer till sitt tredje och sista besök, om hon vill ha dom ännu fylligare eller om hon är nöjd som dom är nu.
PMU är fantastiskt!

Korrigering av ögonbryn

Jag har sagt det förut men säger det igen, det är otroligt viktigt att du kollar upp att det är en duktig linergist du ska gå till! Jag har sett allt för många exempel på slarvigt och/eller halvgjort arbete.

Den här tjejen kom till oss för att hon var besviken på den behandling hon hade fått på en annan klinik. Fullt förståeligt!

Som ni ser så är ögonbrynen knappt halvfärdiga, det är glest mellan hårstråna och ögonbrynen är i olika höjd. Inte direkt klädsamt!


Såhär ser hon ut efter första behandling hos Solvår. Det var en glad tjej som gick ut från kliniken kan jag lova!


RSS 2.0